Du levande?

Jag lever.

Vi har fått upp lägenheten till försäljning. Den kan ni köpa här. Och jag har gått på cirka fjortonsjuttioelva visningar på radhus den senaste veckan. Och alla nästan har det varit nåt fel med. Antingen kan inte Mr Hilarious stå raklång i duschen (ja det har hänt två gånger) eller så ligger det i kriminella förorter där man inte vågar gå ut på kvällen. Och EddinEddan skulle bli kriminell och deala med droger när han är åtta bast. Ungefär.

Så.

Vi står och stampar kan man säga. I ovisshet. Amen.

Alla tips emottages tacksamt.

VAR SKA VI BO?

Annons
Publicerat i Hus

10 reaktioner på ”Du levande?

  1. Ha ha ha: ”kriminella förorter” – jag lovar, de flesta förorter är inte så farliga som man gärna tror. Fast det beror ju på vilka förorter ni kollat på.

  2. KattaKvack- Vill inte hänga ut nån särskild förort men de ligger långt ut på en av de röda linjerna. Men det blev ingen affär där. Vi letar vidare. Har gott hopp.

    Karin- Sigtuna är himla mysigt. Fast vi tänker oss nånstans på tunnelbanan. Om möjligt. Eller möjligtvis en buss. Inga byten.

  3. Här finns det lediga lägenheter och inte särskilt mycket kriminalitet heller (bortsett från personen som snor paket ur brevlådor, hela byn är i upplösningstillstånd över fräckheten). Finns iof inte så värst mycket mer heller än vacker natur och skog, haha.

      1. Bor i södra Gästrikland i en by med 150 invånare, haha. Bostadsbrist är det iaf inte, jag har 88 kvm med vedspis i köket och betalar 3400 kr/mån inkl. parkering. Man blir nästan lite bortskämd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s