4 december- Berätta om en person som du beundrar

Denna vecka beundrar jag vår BVC-tant som fick oss att inse att vi måste kommunicera kring och bestämma oss för hur vi vill att nattningen av barnet ska gå till.

En vecka har gått sedan vi bestämde oss.

Han måste kunna somna utan amning, för att Hilarious också ska kunna natta honom, och idag för andra kvällen i rad somnade han utan skrik, utan amning.

Det är ett mirakel. Typ. Vi bestämde oss. Och nu somnar han i sin egen säng, klockan 19:10 utan amning.

I say HOW! You say WOW?

Annonser

2 reaktioner på ”4 december- Berätta om en person som du beundrar

  1. Alltså. Han skriker ju fortfarande en del (särskilt nu när han varit magsjuk) men vi har bestämt att nu ska han sova i sin egen säng. Så vi har en nattningsrutin där han badar, borstar tänder och läser ”Thailandsboken”. Sen lägger vi över honom i hans säng och där pratar vi med honom till han somnar. Ofta försöker han ställa sig upp och skriker en del, men då lägger vi försiktigt ner honom igen och pratar pratar pratar. Berättar om sånt som ska ske. Och helt plötsligt så sover han. Det tar mellan 15-45 minuter varje kväll. Vi tar varannan kväll och det funkar bra. Nu sover han (9 ggr av 10) hela kvällarna och vaknar inte förrän vid 5-tiden. Men det var rätt jobbigt (och är rätt jobbigt) emellanåt då han verkligen bara skriker jättemycket, Men det har blivit bättre (lite försämring som sagt nu när han varit sjuk, då har han svårare att sova själv igen) Hojta om du vill veta mer!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s