Ett nytt år, ett nytt liv

Jenny skrev en lista på vad hon ska göra i år (och vad hon gjorde förra året) och eftersom jag är i behov av att sätta upp målbilder så vill jag också.

2013.

Då ska jag läsa en bok i månaden. Minst. Lära mig spela gitarr. Bättre. Då ska jag träna en gång i veckan. Minst. Läsa kursen Controlling på distans. Då ska jag laga fler avancerade maträtter. Köpa mer ekologiskt. Är redan ganska duktig, men tycker att mat ska få kosta. Äta mer vegetariskt. Flytta. Resa bort mer. Gå utanför comfort zone mer. Föda ett barn. Förhoppningsvis. Baka mer bröd. Våga lita på min intuition mer. Sitta på fler uteserveringar. Köpa fler blommor. Le mot främmande människor. ”Inte städa om inte min man inte gör det. Umgås mer med mina vänner”- snor jag från Jenny. Skaffa fler vänner. Vara mindre uppkopplad och mer utomhus. Njuta av tystnaden. Spontanboka en resa. Planera en resa. Bada mer i havet. Säga ifrån om jag känner mig kränkt. Lyssna på mer musik. Fortsätta tycka att vargar förtjänar att leva lika mycket som människor. Göra fler smoothies. Fortsätta vara världsförälder via Unicef. Bestämma mig för vad jag ska rösta på nästa val. Hålla mig till det. Om det går. Leka massor med mitt barn. Sy klart de där kuddöverdragen jag köpte tyg till förra året.

Så. Vi får se vad jag kan pricka av vid årets slut. Men alldeles oavsett så är det ett nytt år. Och det kommer bli phett!

Annons

4 reaktioner på ”Ett nytt år, ett nytt liv

  1. Vilken himla bra lista! En sån ska jag också göra nån dag, och den ska vara både realistisk och drömmande. Snor ”en bok i månaden” rakt av 🙂

    Sv: Tack för din kommentar, och varsågod för sanningen. Lade till dig på bloglovin efter att ha läst typ tre inlägg, här vill jag fortsätta läsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s