Måndag kväll och nu börjar det ordna upp sig

Ni vet hur det har varit en jävla sjukdomssvacka halva januari och halva december. Och hur det stackars barnet åkt på än det ena, än det andra. Och jag med för den delen. Är tydligen inte immun mot allt som jag trodde. Tydligen inte mot särskilt mycket alls. Inte ens vinterkräk fick jag vara immun mot. Jallafall. 

Vi har haft två visningar och det kom faktiskt folk på dem till skillnad från i december. Tack för det! 

Vi har bara några ynka veckor kvar till Thailand. Det ser vi fram emot. Måste köpa stödstrumpor för det säker BM att en måste ha om en flyger långt som preggers.

Vi har fortfarande inget nytt hem. Inte så bra. Hilarious tror ev att vi måste bo på gatan. Jag tror att det löser sig. Vi får se. Är beredd på det mesta. 

Imorgon ska vi se hur det ser ut i magen. Om det finns nåt kvar där osv. Mycket spännande. 

Barnet ramlade mot toalettsitsen och har nu ett stooort blåmärke på kinden. Ser inte bra ut. Imorgon ska vi till läkaren. Hen ba *anmäler till sociala*

Barnet somnar på kvällarna. Mycket fint. Får tid att sitta och hemnetknarka. Tittade på lägenhet i helgen som enligt årsredovisningen haft enorma problem med inbrott. De ska anställa vakter. Creepy!

Har lämnat in det första testet på gitarrkursen.

Har första ”mötet” för controlling-kursen på torsdag. Hej distanskursare, hur gör man? Sitter en och pratar i headsettet eller hur går det till?

Ja det var väl allt just nu. 

 


2 reaktioner på ”Måndag kväll och nu börjar det ordna upp sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s