Fråga till allmänheten/twitter/bloggers

Nu när inte google reader finns. hur gör ni då? prettyplease, jag blir hysterisk. kommer ju komma mil efter i min fredagsläsning. MIL!


7 reaktioner på ”Fråga till allmänheten/twitter/bloggers

  1. Feedly är direktkopplat, så man kan bara ladda ner och logga in. Jag gjorde det i morse på paddan, podden och datorn, och det funkar fint.

  2. Ja, Feedly är det bästa alternativet jag har hittat hittills. Nackdelen är att det är beroende av ett plugin, så du kan inte använda det från en publik dator (eller om du inte har behörighet att installera på jobbdatorn). Nackdelen är att det inte finns någon ”nästa-knapp”, utan man måste scrolla igenom hela inlägget för att komma till nästa. Annars är det snyggt och funkar bra!!

  3. Till er som använder feedly. Sen när reader är borta. HUR lägger jag till nya bloggar direkt i feedly? Försökte via add content men funkar inte. 😦 Mvh kanske korkad

  4. Till er som använder feedly. Sen när reader är borta. HUR lägger jag till nya bloggar direkt i feedly? Försökte via add content men funkar inte. Mvh kanske korkad

  5. Hade aldrig hört talas om det där feedly innan, måste kolla upp det… jag kör med bloglovin, funkar det med men jag har precis skaffat det och har inte full koll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s