Lämna på föris 2 ggn

Alltså.

Ska det vara så här hemskt? Ska jag verkligen gråta redan innan jag öppnar grinden till förskolan? Och ska jag sedan fortsätta gråta framför mitt barn, försöka verka käck och cool och obrydd och sedan bara vinka och säga hejdå, vi ses i eftermiddag? med tårarna både rinnande och brännande bakom ögonlocken.

JAG KLARAR DET INTE!

Är alldeles för känslig för sånt här. Snälla, säg att det blir bättre? SNÄÄÄLLLAA!!!!


6 reaktioner på ”Lämna på föris 2 ggn

  1. Var är det som värst då? Är det för att barnet gråter som du gråter eller är det något annat som känns jobbigt? 😦
    Jag kan egentligen inte uttala mig om vad man ska göra, då jag inte kan minnas att vi haft så här jobbiga lämningar, men jag kan vara ett bollplank.

  2. Det blir bättre! Även om det fortfarande känns i hjärtat när hon går iväg med kompisarna på rad i ryggsäckar. Samtidigt har hon ju så himla kul med alla där så det är bara jag som kan sakna vardagen ibland.

  3. Säger som föregående talare. Det blir bättre. Numer har N så roligt på förskolan med sina kompisar att jag för mitt liv inte vill ta ifrån honom det. Men oj vad vi har gråtit han och jag.

  4. Du är ju supermamman som ens orkar packa ihop två småttisar och ta dig till en given plats, en given tid! Det kommer bli bra. Jag fixade lämningarna men pallade inte vara där under inskolningen. Inte en av mina stoltaste mamma-stunder när jag låste in storgråtande mig och förvånat barn på personaltoan på förskolan och ringde M: ”du båste kobba hit nuuuu”. Men det blev ju bra tillslut, inget traumatiserat barn alls.

  5. Ja usch. Jag tycker det går upp å ner. Blir nog aldrig helt bekväm, i alla fall inte på nuvarande ställe. Önskar så himla mycket att det vore mindre grupper med högre personaltäthet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s