Att skaffa en personlig tränare var nog det smartaste jag gjort..sen.. alltid!

Ni människor med svårt att ta tag i träningen därute. Alltså. Jag vet att ni finns. För jag fanns. Och jag kan inte ha varit ensam. Det är man aldrig. Det finns alltid människor som är samma. Ni. Om ni har lust och så. Jag menar. Alla vill inte träna. Och det är okej. Men om ni vill men inte orkar. Om ni vill men inte ser varför. Om ni vill men liksom bara inte tar er för. Så ska ni skaffa en PT. Som ser till att ni gör era reps. Och berömmer efter utfört arbete. Som ser till att övningarna utförs på rätt sätt och att du inte fuskar (alltför mycket).

Jag valde Lovisa Sandström, kanske mer känd under namnet Lofsan, och jag säger det. KVINNAN ÄR EN STJÄRNA!

Nu är jag ju bara nybörjare i detta med träning (alltså, VERKLIGEN nybörjare, vet knappt vad övningarna är bra för, vad de heter kan jag inte ens gissa mig till). Men jag är fast. Ni vet sådär härligt nyfrälst som man kan bli.

Igår körde vi ett pass med fokus på rumpa/mage (alltså, magen (magstödet närmare bestämt) är det alltid fokus på) men TRÄNINGSVÄRKEN idag. Hade jag ens muskler i rumpan liksom? Nu har de gett sig tillkänna i varje fall. HERREGUD. Tur att barnet sover mycket nu på förmiddagen, så jag får vila lite.

I alla fall. Jag älskar att vara på gång igen. JAG ÄLSKAR DET!

Annons

En reaktion på ”Att skaffa en personlig tränare var nog det smartaste jag gjort..sen.. alltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s