Det kom ett paket

Jag är inte en sån där som bloggar om produkter och får aldrig några saker skickade till mig på grund av har en väldigt liten och obetydlig blogg i sammanhanget. Men så fick jag chansen att få en LoppiBlogbag och tog den. Och fick följande i ett paket innan jul som ska återrapporteras nedan:
*KRAV och Fairtrade-märkt kaffe från Indiska.
*Strumpor från Indiska
*Ljusslinga från Indiska
*Palmolive Mediterranean Moments duschcreme
*Palmolive Magic softness Tengerine
*Ajax Kitchen & Grease

IMG_3473

Julsmaksatt kaffe faller mig inte riktigt i smaken måste jag säga, men kravmärkningen gör ju att det ändå är intressant. Och till lussebullarna funkade det även om vi nu nog låter det stå till nästa år. Strumporna gav jag faktiskt bort i julklapp så dem har svärmor nu glädje av.

Ljusslingan ligger på Eddans tavelhylla och förgyller hans kvällar. Han verkar gilla den mycket, och den är ju mysig att ha som gå-och-lägga-sig-lampa.

Både duschcremen och tvålen använder vi nu flitigt och de luktar båda väldigt gott. Och det känns väldigt lyxigt att duscha med lite nya produkter.

Ajaxen har jag inte börjat använda ännu. Det blir när jag tar tag i operation städa köket. Kanske lagom till Eddans tvåårskalas om några veckor.

Annonser

2 reaktioner på ”Det kom ett paket

  1. Det strider mot svensk marknadsföringslag att göra så som Loppi gör. ”Du får det här om du skriver om det” – och strider mot all pressetik och marknadsföringsetik. Dessutom måste du annonsmärka, tydligt skriva ut att det inlägget är köpt av Loppi. Nu gjorde du ju det på sätt och vis, jag gillar att du sa som det är. Loppi säger att jag måste blogga om det om jag ska få det. Det här stör mig något enormt, inte det du gör, förstås, utan att de utnyttjar och har mage att sätta ojustea villkor.

    Vi jobbar ju med sponsorer och partners på eventen vi gör också, men skulle aldrig tvinga på sådana villkor! Morr!

    1. Ah, vad bra att du upplyser mig, har haft en lite konstig känsla i magen sen jag publicerade inlägget. Är ju inte så insatt i denna delen av bloggvärlden. Jag vet inte vad som hänt om jag inte skrivit nåt inlägg (fick faktiskt en påminnelse av Loppi för hade inte publicerat något på utsatt tid), om de kanske bett mig skicka tillbaka den använda tvålen tex? … I alla fall, bra att du berättar för mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s