En alldeles underbar kvinna

Jag känner henne inte. Även om jag har träffat henne en gång på en fest hos Den där Jenny. Jag vet egentligen inte mer om henne än det hon skriver på bloggen. Men det hon skriver det biter. Sig fast. Någonstans där inne. Hon skriver på ett sätt som jag bara kan drömma om att skriva. Hon jobbar som journalist och åker till Uganda för att skriva om förföljelse av HBTQ-personer. Hon gör saker som är viktiga på riktigt. Hon är en förebild och en stark kvinna. Hon har en speciell känsla som hon lyckas förmedla så otroligt väl. Nu har hon sammanfattat sitt 2013. Och hon skriver och fotar helt gudomligt.

Johanna.

Du är en riktig stjärna!

Annons

6 reaktioner på ”En alldeles underbar kvinna

  1. Alltså! Jag vet inte vad jag ska säga, fick ev lite tårar i ögonen nu av chocken. Vad fin du är! Och vad innerligt glad jag blev för dessa ord (!). Du skriver ju själv jättebra, herregud, den här bloggen är verkligen asrolig och välskriven och bra på alla vis. Blir alldeles generad, tack snälla rara <3.

    Hoppas förresten vi ses igen snart! Jag kommer ju hänga i sthlm lite oftare framöver (iaf två-tre gånger per termin nu) så får se till att dra ihop en bloggfika eller något nån dag!

    Stor kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s