Det snurrar runt

Detta att vi letade hus. Vi har tagit lite avbrott i det hela. Det är liksom lite annat som händer just nu. Kan inte riktigt prata om det. Kan inte riktigt blogga om det riktigt just nu. För det snurrar. Och jag vet varken in eller ut. Men det är framtiden. Och det är positivt och det är negativt och det är uppochnervända världen. Och det är så mycket som jag inte vet just nu. Och jag dricker kaffe och blir helt uppe i varv och ringer samtal och får samtal och hinner inte med att andas knappt. Sitter uppe halva nätterna och skriver. Skickar mail. Vänder upp och ner på mig själv. Ut och in. Tömmer och fyller. Allt på en enda gång. Hej livet. JAG ÄLSKAR DIG! (obs. ej ironi)  

Annonser

2 reaktioner på ”Det snurrar runt

  1. Men herreminje vilket teaser-inlägg 😉 Ser fram emot att få höra om de spännande planerna när det kan tänkas bli läge! All lycka till med beslut osv, låter som att det kanske kommer krävas sådana?

    Ja livet är bra fint ändå, med alla sina krokar och nycker.

    1. Ja i sinom tid kommer det kanske upp här 🙂 Deet är mycket beslut och framtidsplaner och vadgörvinudå osv. Men väldigt positivt också mitt i alla jobbiga besked.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s