Lite dubbelt

Nej. Det var inte bara jätteroligt och spännande och fantastiskt att börja jobba efter tre år som föräldraledig (om jag bortser från mitt fyramånaders inhopp mellan barnen). Det var jobbigt att när klockan blev sent känna att den här tiden kommer jag alltså att komma hem framöver. Vi delar upp hämtningar och lämningar mellan oss, den som hämtar lämnar inte samma dag, och så rullar det på. Eller. Den som hämtar ena dagen lämnar dagen efter. Och så rullar det på.

8-16.

Det är våra måltider. Så att säga. Få på barnen kläder och gå iväg till förskolan för att lämna in dem runt åttatiden. Iväg till jobb. Sitta till 17:30 och komma hem runt 18. Va? Ska det va på det här viset? Eller för den delen. Vara på jobbet innan sju för att hinna med sina timmar innan 15:30 då en måste stressa hem för att hämta på förskolan. En halvtimmes lunch.

Första dagen på nytt jobb- lite nervöst. Jag vet. Ny chans idag. Och resten av livet.

Idag vaknade jag klockan 04:00. Kan inte somna om. Halleluja moment!


2 reaktioner på ”Lite dubbelt

  1. Det kommer ordna sig. Ge er själva lite tid att komma in i rutinerna, men snart vänjer ni er – både vuxna och barn. Och tänk att det BLIR inte fem dagar i veckan varje vecka… det kommer bli vab, det kommer bli ledigt, det kommer variera sig lite 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s